Samar Watt – deelnemer 2023

Samar Watt is een band uit Minnertsgea en Berltsum. Sjaak, Willem en Nico hebben vroeger in de band ‘Let Op’ gezeten en wilden weer eens samen muziek maken. In het begin wat covers, maar al snel met eigen nummers. Zo nu en dan nemen ze een nummer op. Sjaak heeft ondertussen een kleine studio en een prachtige oefenruimte in Minnertsgea.

Nico Sinnema: Geniet nu van zijn pensioen, maar is altijd hoofduitvoerder geweest in de bouw. Sjaak Weiland: Allround uitvoerder bij Lont BV. Willem Kemper: Medewerker inkomen en zorg bij de gemeente Leeuwarden. Peter Sinnema: Docent Leisure & Events Management bij NHL Stenden.

Coaches gaat over de honderdduizenden coaches die er tegenwoordig zijn. Ze geven vaak tips over zaken die ze zelf ook niet zo goed blijken te kunnen. Maar dan zijn er ook weer coaches voor de coaches, en dat zijn de ervaringsdeskundigen. Daar is alles helemaal mis gegaan en die mogen nu vertellen hoe het wél moet. Een beetje ‘kleinkunst’, met een knipoog dus.

Door het leeftijdsverschil gaat het van Bob Dylan, naar Ed Sheeran, van de Dijk en Acda en de Munnik, naar The Beatles en van Douwe Bob naar Johnny Cash.

Samar Watt - Coaches
Samar Watt - Coaches

Partners

LIET WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR ONZE PARTNERS: